STEPENICE

Osim nameštaja, parketa i sauna, naša firma takođe nudi i usluge izrade kvalitetnih stepenica po meri. Ukoliko Vaš poslovni ili privatni prostor ima više nivoa, stepenište će Vam biti neophodno. Kada se radi o stepenicama, kvalitet i izdržljivost konstrukcije moraju biti na prvom mestu. Timber Vam nudi usluge izrade i postavljanja visoko-kvalitetnog stepeništa, sa gazištima koja će ostati očuvana tokom mnogo godina.

U našoj ponudi su stepeništa koja se izrađuju od nekog ili kombinacijom sledećih materijala: gvožđe, šperploča, i puno drvo. Što se tiče gazišta, od materijala možete odabrati puno drvo, gvožđe ili staklo. Ukoliko se odlučite za staklo, koje je veoma atraktivan izbor, za Vas ćemo pripremiti veoma kvalitetna gazišta od kaljenog stakla, širine 30mm ili više, sa folijom po Vašem izboru.

Stepenice imaju značajnu funkciju u objektu, i jedno su od najizazovnijih delova stolarije kada se radi o planiranju i izradi. Osim što ima praktičnu primenu, stepenište takođe može Vašem prostoru dati i dekorativni akcenat. Zbog toga ulažemo veliki trud u dizajn, kako stepeništa, tako i ostalih vrsti nameštaja. Ukoliko prostor to omogućava, možemo za Vas napraviti stepenište bilo kog oblika i stila, i tako upotpuniti Vaš enterijer.