KUHINJE

Kuhinja predstavlja srce porodičnog doma. U njoj se provodi puno vremena, pa zahteva dobru funkcionalnost i dobar raspored elemenata, kako bi ukućanima bilo lako da je koriste svakodnevno. Zbog toga je modelovanje i opremanje kuhinja jedna od najvažnijih stvari kojima se naša firma bavi. Pri izradi kuhinja, trudimo se da u svakom smislu udovoljimo potrebama naših klijenata, odnosno da naše kuhinje budu praktične, moderne, i da se dobro uklope u ostatak enterijera.

plava kuhinja radjena po meri

Naša ponuda

Naša firma nudi projektovanje, izradu i ugradnju kuhinja po meri. Kompletne kuhinje ili pojedinačni kuhinjski elementi prave se isključivo po narudžbini i prema potrebama naših klijenata. U našoj ponudi su kuhinje od različitih pločastih materijala, kao što su: univer, medijapan, furnirani medijapan i šperploča. Izbor materijala za radnu ploču je takođe širok, pa se možete odlučiti za: Corian ploče, Kerrock, klasični mermer, granit, ili drvo. Pri izradi kuhinja koristimo i najkvalitetnije okove, kao što su Blum i Grass.

Naše kuhinje po meri su idealno rešenje za bilo koji prostor. Za Vas možemo uraditi ugaone kuhinje, kuhinjske pultove, klasične kuhinje... Takođe, možemo pomoći i u opremanju Vaše trpezarije! Kod nas možete naručiti i trpezarijske stolove, regale i police po meri. Na taj način Vam možemo pomoći da opremite kuhinju i trpezariju u istom stilu, što je posebno pogodno za domove u kojima su ove dve prostorije povezane ili spojene.
Vaše je samo da nas pozovete, i kažete svoje želje što se tiče dizajna, materijala i boja. Ceo proces pravljenja kuhinja radimo mi - od crtanja i projektovanja, pripreme materijala, do same izrade, farbanja, i konačno ugradnje kuhinjskih elemenata.

moderna kuhinja u beloj boji

Zašto odabrati kuhinju po meri umesto kuhinje po standardnim merama?

Kuhinje koje se rade po standardnim merama imaju jednu prednost u odnosu na kuhinje po meri. Ta prednost se ogleda u tome što su one odmah dostupne. Naše tržište nudi veliki izbor kvalitetnih kuhinja koje su dostupne odmah, i ukoliko Vam je opremanje kuhinje zaista potrebno što je brže moguće - onda je to dobro rešenje. Ukoliko, pak, možete da u svoj dom uložite više vremena i posvećenosti - od sveg srca Vam preporučujemo kuhinje rađene po meri.

Prednosti kuhinja po meri su brojne. Počevši od toga da ćete za svoj novac dobiti upravo ono što zaista želite, pa do činjenice da možete sami učestvovati u planiranju i dizajniranju kuhinje. Kada se odlučite za nameštaj koji se radi po meri, Vi zapravo kupujete ono što odgovara Vašem domu, a ne univerzalnom tržištu.

moderna kuhinja po meri

Kuhinja po meri znači maksimalnu uštedu prostora

Jedan od najvećih izazova kada se radi o opremanju stana ili kuće je ušteda prostora. Pri pravljenju rasporeda u domu ili poslovnom prostoru, mora se voditi računa o tome da nakon kompletnog opremanja ipak ostane i mesta za normalno svakodnevno funkcionisanje. Ovo posebno važi kada je reč o kuhinji. Kada se pravi kuhinja po meri, kupac je u mogućnosti da bira mnoge stvari o kojima ne bi mogao da odlučuje prilikom kupovine gotove standardne kuhinje. Raspored elemenata, njihova dubina, unutrašnji raspored polica, i dodatni elementi - o svemu ovome odlučuje kupac.

moderna ugaona kuhinja od drveta po meri

Dizajn kuhinja po meri i saradnja sa arhitektama

Ponekad naši klijenti opremaju kuću u dogovoru sa dizajnerom enterijera ili arhitektom. Ukoliko ste se odlučili za sopstvenog arhitektu i dizajnera, on će u dogovoru sa Vama napraviti plan kuhinje, i nacrt koji će se koristiti prilikom izrade. Ako se odlučite za našu firmu kada se radi o samoj izradi i ugradnji, mi ćemo se konsultovati sa Vašim arhitektom, i raditi kuhinju po planu. U svom dosadašnjem iskustvu smo sarađivali sa vrhunskim stranim i domaćim arhitektama, i smatramo da smo time stekli puno korisnog znanja vezanog za dizajn nameštaja i planiranje prostora.