O nama

Dobrodošli na web stranicu firme Timber, specijalizovane za izradu nameštaja po meri. Želimo da Vas upoznamo sa našim dugogodišnjim radom, i najzanimljivijim projektima sa kojima smo se susretali tokom godina.

Timber je startovao kao porodična firma, motivisana velikim iskustvom i, pre svega ljubavlju prema ovom poslu. U svom radu se oslanjamo na dugogodišnje iskustvo i znanje koje smo stekli radom u inostranstvu, i saradnjom sa vrhunskim stranim i domaćim arhitektama. Naš tim čine iskusni majstori i projektanti, koji će sa razumevanjem i entuzijazmom realizovati Vaše ideje.

stolarska radionica, izrada namestaja po meri


Naša firma Vam nudi mogućnost izrade nameštaja od različitih pločastih materijala, kao što su: medijapan i furnirani medijapan, šperploča, iverica, i naravno puno drvo. Naš rad obuhvata kompletan proces izrade nameštaja: od crtanja i projektovanja, pripremanja materijala, izrade i farbanja, pa do ugradnje i postavljanja.

Nudimo Vam kuhinje po meri, standardne i američke plakare, stepenište, vrata po meri... Sva stolarija i sav nameštaj izrađuje se po Vašim merama i željama. Ideja kojom se rukovodimo svih ovih godina jeste ta da je svaki stambeni i poslovni prostor poseban, i da bi svaki komad nameštaja u njemu trebalo da se savršeno uklopi u enterijer. Upravo zato se sav naš nameštaj pravi isključivo po merama, i prema Vašim zahtevima.