PLAKARI

Plakari su sjajno rešenje za uštedu prostora u spavaćoj sobi, i odlaganje velike količine stvari. Ukoliko želite američke, ili ugradne plakare - imamo rešenje za Vas. Plakari po meri su najbolji način da maksimalno iskoristite prostor, jer su prilagođeni dimenzijama Vaše prostorije. Zbog toga se svi naši plakari rade isključivo po merama, i naravno, željama naših klijenata.

Nudimo Vam mogućnost odabira materijala, boja u više od 50 nijansi, kao i oblika i stila. Na taj način je svaki naš kupac uključen u dizajniranje svog nameštaja, što ne bi bio slučaj sa kupovinom gotovih plakara. Unutrašnjost plakara je takođe Vaš izbor, i zavisi isključivo od Vaših potreba.

ugaoni plakari po meri

Materijali za plakare po meri

Za izradu plakara po meri koriste se sledeći materijali: medijapan, furnirani medijapan, iverica, šperploča, i puno drvo. Svaki od ovih materijala je dobar izbor u zavisnosti od toga šta Vam je tačno potrebno i kakav izgled plakara želite. Takođe, odabir materijala utiče i na završnu cenu plakara, zbog čega naša firma nudi konsultaciju i savete u svako doba. Na taj način zajedno pravimo savršen balans između pristupačnosti i kvaliteta.

Medijapan

Medijapan (ili MDF - Medium Density Fiber) je pločasti vlakneni materijal srednje gustine. Izrađuje se najviše od jele, smreke, ili bukve, sa dodatkom smole. Po nekim svojstvima medijapan je sličan punom drvetu, i pri tome mislimo najviše na obradu, i izdržljivost. Budući da je dosta tvrd materijal, medijapan se može obrađivati na tradicionalan način, kao i puno drvo. Zbog svoje homogene teksture, medijapan se, osim izdržljivosti, odlikuje i velikom otpornošću na vlagu.