Nameštaj po meri


Izdvajamo iz ponude

KUHINJE PO MERI

Radimo kuhinje po meri od pločastih materijala, u kombinaciji sa sledećim materijalima za radne ploče: Corian, Kerrock, mermer, granit, i puno drvo.

U našoj ponudi su kuhinje od različitih pločastih materijala, kao što su: univer, medijapan, furnirani medijapan i šperploča. Izbor materijala za radnu ploču je takođe širok, pa se možete odlučiti za: Corian ploče, Kerrock, klasični mermer, granit, ili drvo.

PLAKARI PO MERI

Ukoliko želite američke ili ugradne plakare, plakari po meri su najbolji način da maksimalno iskoristite prostor, jer su prilagođeni dimenzijama Vaše prostorije.

Ukoliko želite američke ili ugradne plakare, plakari po meri su najbolji način da maksimalno iskoristite prostor, jer su prilagođeni dimenzijama Vaše prostorije.

STEPENICE PO MERI

Projektujemo i izrađujemo stepenice od gvožđa, pločastih materijala, i punog drveta, sa gazištima od drveta, gvožđa ili stakla.

U našoj ponudi su stepeništa koja se izrađuju od nekog ili kombinacijom sledećih materijala: gvožđe, šperploča, i puno drvo. Što se tiče gazišta, od materijala možete odabrati puno drvo, gvožđe ili staklo.

Naše usluge

Timber Nameštaj nudi usluge projektovanja, izrade i ugradnje nameštaja i stolarije po meri. Naša firma klijentima omogućava kompletnu uslugu - od ideje do realizacije, bilo da se radi o opremanju privatnog ili poslovnog prostora.
Ovim putem želimo da Vas upoznamo sa našim dugogodišnjim radom, i najzanimljivijim projektima sa kojima smo se susretali tokom godina. Takođe, želimo i da Vam damo kreativne ideje za uređenje Vašeg prostora, i da Vam ponudimo kvalitetan i moderan nameštaj. Naša firma je startovala kao porodična firma, motivisana velikim iskustvom i, pre svega ljubavlju prema ovom poslu. U našem radu se oslanjamo na dugogodišnje iskustvo i znanje koje smo stekli radom u inostranstvu i saradnjom sa vrhunskim stranim arhitektama. Naš tim čine iskusni majstori i projektanti, koji će sa razumevanjem i entuzijazmom realizovati Vaše ideje. Timber nameštaj Vam nudi mogućnost izrade unikatnog nameštaja od različitih pločastih materijala, kao što su: medijapan i furnirani medijapan, šperploča, iverica, i naravno puno drvo. Osim izrade različitih vrsti nameštaja po meri, kao što su kuhinje, plakari, dečji eko nameštaj - naša firma nudi i druge usluge. Radimo hoblovanje i ugradnju parketa, projektovanje stepenica po meri, kao i izradu i opremanje unutrašnjih i spoljnih sauna. Sva stolarija izrađuje se po Vašim merama i željama. Ideja kojom se rukovodimo svih ovih godina jeste ta da je svaki stambeni i poslovni prostor poseban, i da bi svaki komad nameštaja u njemu trebalo da se savršeno uklopi u enterijer. Upravo zato se sav naš nameštaj pravi isključivo po merama, i prema Vašim zahtevima.

Od  ideje  do  realizacije...

Projektovanje

Naša firma osim izrade i ugradnje stolarije i nameštaja po meri, radi i projektovanje enterijera i dizajn nameštaja. Nudimo usluge projektovanja za poslovne i privatne prostore, kancelarije, i ugostiteljske objekte, kao što su kafići, restorani, hoteli...
Projektovanje enterijera, pre svega, podrazumeva traženje najboljeg i najfunkcionalnijeg rešenja za Vaš prostor. Imajući u vidu da svaki projekat zahteva poseban pristup, i da se zahtevi klijenata i generalno stanje objekata veoma razlikuju - mi svakom projektu pristupamo individualno, i oslanjamo se na savete i smernice projektanata. Takođe, upravo iz ovog razloga se cena projektovanja enterijera razlikuje od projekta do projekta.

Izrada nameštaja i stolarije

Drugi korak u realizaciji ideja naših klijenata je izrada nameštaja po meri.
Pre same izrade nameštaja, potrebno je odabrati i pripremiti materijal, a zatim započeti proces izrade - koji traje zavisno od veličine projekta.
Pri izradi nameštaja i stolarije, koristimo kvalitetan materijal, koji odabiramo u dogovoru sa klijentom. Nameštaj izrađujemo od pločastih materijala, kao što su univer, medijapan i furnir, kao i od punog drveta. Pri izradi kuhinja, stepenica, i drugog nameštaja - ove materijale kombinujemo sa drugim materijalima kao što su metal, staklo, i mermer. Sav nameštaj po meri tretiramo kvalitetnim bojama, u više od 50 nijansi, što našim klijentima garantuje zaista veliki izbor.

Ugradnja nameštaja i stolarije

Nakon projektovanja i izrade, sledi ugradnja kao treća faza u realizaciji Vaših ideja. Naša firma nudi ovu uslugu i zasebno, pa nam se možete obratiti i ukoliko već imate stolariju ili nameštaj koji je samo potrebno postaviti.
Kada se radi o kuhinjama po meri, plakarima, stepenicama - ugradnja će biti neophodna. Bilo da se radi o nameštaju koji ste naručili kod nas, ili nečemu što ste kupili na drugom mestu, ugradnja je usluga koju radimo u najkraćem roku. Takođe, osim ugradnje kuhinja, stepenica, vrata i plakara po meri, nudimo Vam i usluge hoblovanja i ugradnje parketa.

DEČJI NAMEŠTAJ